Vi hjälper dig att hitta den bästa låneförmedlaren, oavsett om du letar efter bolån eller privatlån.

Att hitta lån med bästa räntan kan vara svårt, men det finns gott om bra tjänster på marknaden som hjälper dig att jämföra olika banker och långivare, så att du kan hitta ett lån som passar dig både i storlek och avgift.

Dessa hjälpmedel kallas för låneförmedlare, och har en enda uppgift: att samla ihop olika banker och långivare för att låta dig som kund välja själv i lugn och ro. På det sättet blir både du och banken nöjda.

Låneförmedlare för privatlån

Här har vi samlat alla de bästa låneförmedlarna som hjälper dig hitta den lägsta räntan och de bästa villkoren för ditt privatlån. De flesta bjuder dessutom på uppläggsningsavgiften!

Bästa låneförmedlare för privatlån:

Förmedlare RäntaAvgift
Lendo
2.95 - 29.95
0 kr
Comboloan
2.95 - 26.08
0 kr
Enklare
2.95 - 29.5
0 kr
Advisa
2.95 - 26.05
0 kr
BestRate
2.95 - 29.95
0 kr
Compricer
2.95 - 26
0 kr
Compari
2.95
0 kr
Zmarta
2.95 - 29.5
0 kr

Hitta det bästa privatlånet »

Låneförmedlare för bolån

När det kommer till bolån är det andra låneförmedlare som används, eftersom bolån oftast är betydligt större än privatlån. Här samlar vi de låneförmedlare för bolån som har bäst betyg och som samarbetar med de bästa bolånebankerna.

Bästa låneförmedlarna för bolån:

Förmedlare RäntaLöptid (år)
Comboloan
1.35 - 7.9
30 - 40
Compricer Bolån
0 - 10

Få den lägsta bolåneräntan »

Låneförmedlare vid betalningsanmärkning

Om du har betalningsanmärkning kan det bli svårare att få lån, men lugn — det är inte omöjligt. Det finns låneförmedlare även för dig som behöver låna med betalningsanmärkning. Du får dock inte ha någon skuld hos Kronofogden.

Bästa låneförmedlare vid betalningsanmärkning:

Låneförmedlare RäntaAvgift
Advisa
2.95 - 26.05
0 kr
BestRate
2.95 - 29.95
0 kr
Zmarta
2.95 - 29.5
0 kr

Tänk på att inte låna för mycket pengar. Har du betalningsanmärkningar är det oerhört viktigt att du sköter din ekonomi och dina betalningar, så att du inte får ytterligare betalningsanmärkningar.

Läs mer om att låna med betalningsanmärkningar »

Vad är en låneförmedlare?

En låneförmedlare underlättar din låneansökan genom ta din ansökan vidare, och samla in alla erbjudanden från anslutna banker och långivare. Låneförmedlaren ger dig sedan möjligheten att i lugn och ro välja ut det lån som passar dig bäst, oavsett om det gäller lånets ränta, löptid eller om långivaren erbjuder betalningsfria månader.

Den allra största fördelen med att använda en låneförmedlare är att du som kund får en trygghet i ditt val av lån, både vad gäller det större urvalet och att du får tid på dig att jämföra dina olika alternativ.

Populära låneförmedlare

De mest populära låneförmedlarna på marknaden är Lendo, Direkto och Compricer för de bästa privatlånen samt Comboloan och Compricer för de bästa bolånen.


Om artikeln


  • Titel: Bästa låneförmedlaren 2024
  • Skribent: Konsumentmagasin
  • Senast verifierad: 11 juni 2024