Mobilsurf utan gränser — nu finns det mobilabonnemang med obegränsad surf! Här samlar vi de bästa operatörerna och låter dig jämföra priserna.

Äntligen finns det mobilabonnemang där du inte behöver oroa dig över surfpotten, utan där du istället får en obegränsad surfmängd.

Abonnemang med obegränsad surf

Här listar vi alla abonnemang där du kan få obegränsad surf hos svenska operatörer.

Bäst mobilabonnemang med obegränsad surf:

Operatör Fri surfAvgiftLäs mer
Chilimobil
Ja
349 kr
Tre
Ja
399 kr

Hos Chilimobil får du dessutom alltid tre månaders gratis Viaplay samt möjligheten att få två fria månader med obegränsad surf när du betalar för ett års abonnemang med obegränsad surf direkt — alltså 12 månader för priset av 10 månader.

Slipp bredband hemma

Om du har ett mobilabonnemang med obegränsad surf innebär det faktiskt att du inte behöver något bredband eller mobilt bredband hemma; så länge du har din telefon med dig kan du använda telefonen som ett mobilt bredband och låta datorn ansluta via Wi-Fi.

Med moderna 4G-telefoner som iPhone eller Android får du hastigheter på mobilsurfen som är så pass snabb att den är lika snabb — eller snabbare — än ett riktigt bredband. Att nå upp till hastigheter över 50 Mbit, eller till och med 100 Mbit om du har bra mottagning, är inga svårigheter med en 4G-telefon.

Bäst mobiltäckning

Om du ofta är på resande fot eller kanske vill använda din obegränsade surf även på landstället bör du kolla om operatören ifråga har bra täckning i det området. Du kan kontrollera täckningen på respektive operatörs hemsida, så klicka dig vidare i listan och välj sedan täckningskarta hos operatören.

Svenska operatörer har fullgod täckning i de allra flesta av landets olika län och regioner, så du kan vara ganska säker på att du har bra täckning. Skulle det ligga långt in i skogen eller uppe på en höjd kan det dock vara värt att undersöka saken närmare.


Om artikeln


  • Titel: Bäst mobilabonnemang med obegränsad surf 2024
  • Skribent: Konsumentmagasin
  • Senast verifierad: 3 mars 2024